VEERKRACHT & HERSTEL

De impact van COVID-19 is enorm, en nog niet voorspelbaar, in zowel de inkomens- als de supply chain. Laten we nu in actie komen!

Resilience & Recovery brengt nieuwe bedrijfsmodellen en mogelijkheden met zich mee, bijvoorbeeld nieuwe concepten voor het leveren van diensten. Dit geeft hoop aan de toeristische sector in dit stadium. Blijf positief, blijf gefocust en blijf op de hoogte van uw financiële situatie.

Wij kunnen uw bedrijf ondersteunen bij het mitigeren van cash en werkkapitaal vraagstukken; dit betekent een besparing op operationele kosten.

Wij kunnen u begeleiden bij het implementeren van internationale protocollen die door de Hotel & Toeristische sector zijn gedefinieerd, om aan gasten, vrijetijdsbesteding en zakelijke boekers te laten zien dat uw bedrijf een erkend en standaardprotocol heeft bereikt.

 Bedrijven zullen de voorkeur geven aan accommodaties en vergaderfaciliteiten met een internationaal erkend protocol in plaats van alleen een nationaal protocol. Hotels worden nu al gevraagd om te voldoen aan hoge eisen op het gebied van schoonmaak, het trainen van medewerkers volgens de nieuwe richtlijnen, het upgraden van de luchtventilatie en sociaal-maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 De enige manier om dit te garanderen aan internationale boekers is het toevoegen van een vrijwillig internationaal COVID-19 protocol voor de Internationale Hotel & Toeristische Industrie aan de nationale protocollen, die door de wet worden vereist.

COVID-19 international protocols recommended for the Travel & Tourism industry:

EarthSafe | EarthCheck Research Institute (Free of Charge)

Save-Travel | World Travel & Tourism Council (Free of Charge)

We bezoeken andere sectoren