WIJ ZIJN HOTELIERS IN DIENST VAN DE HOTELIERS

De kracht van Green Partner ligt in onze ervaring op het gebied van gastvrijheid en toerisme. Wij kennen en begrijpen heel goed uw beperkingen, obstakels en waar u echte praktische en efficiënte oplossingen kunt vinden in uw bedrijfsvoering.

Wij zijn hoteliers in dienst van de hoteliers! Ons team heeft ervaring in alle aspecten van het hotelwezen. Wij staan al bekend als creatieve probleemoplossers, met veel energie en de wens om de efficiëntie binnen een organisatie te verbeteren en begrip voor de kritische waarde van het inspireren van mensen tot hoge prestatieniveaus.

Ons team heeft meer dan 18 jaar ervaring in de hotelbranche in verschillende management- en operationele functies. Wij hebben waardevolle kennis op dit gebied verworven door het trainen van mensen en het implementeren van onze theorieën over hotelactiviteiten.

Deze nieuwe aanpak, in combinatie met ervaring ter plaatse, was de aanleiding voor het ontstaan van Green Partner, een bedrijf dat zich uitsluitend richt op duurzaamheid, groene certificering, waterbesparing, energie-efficiëntie, circulaire economie, CSR, SDG, ESG en Green Bonds, waardoor ons team de mogelijkheid heeft om hun visie binnen de hotelsector te delen met een integrale en praktische aanpak.

We moeten onze studies en specialisatie in onder andere auditing, certificering, energie-efficiëntie, bestemmingsplan, rapportage, duurzaam ontwerp, investeringen en ervaringsontwikkelingen toevoegen.

“Laat Hoteliers Hoteliers helpen! We weten wat we moeten doen omdat we in uw schoenen hebben gestaan”.

“Veel bedrijven kunnen u adviseren over wat u in uw hotel moet doen! Maar ik kan u garanderen dat ze nog nooit eerder in een hotel hebben gewerkt”.

Andres Fellenberg Van Der Molen

Managing Director

Green Partner