Over Green Partner

Green Partner is een bedrijf opgericht door hoteliers voor hoteliers. Wij adviseren uw organisatie bij het verkrijgen van een groene certificering erkend door de internationale hotel en toerisme industrie. Ons team is professioneel opgeleid om uw bedrijf te helpen dit doel te bereiken.

Green Partner spreekt uw taal! Omdat wij hoteliers zijn begrijpen we heel goed hoe de hotel en de toerisme industrie werkt. Wij begrijpen volledig wat u nodig heeft met begrip van de zwakke en sterke punten. Dit, in combinatie met een hoge kennis van duurzaamheid, energie-efficiëntie, niet-financiële rapportage en auditing, zorgt ervoor dat we echte en effectieve oplossingen kunnen bieden die in de loop van de tijd standhouden.

Green Partner is het enige bedrijf dat zo’n holistische vorm van dienstverlening kan bieden, uitsluitend en exclusief gericht op de sector toerisme en hospitality.

Onze certificeringsprogramma’s worden beschouwd als de beste duurzaamheids-, milieu- en energie-efficiëntiebeheersystemen voor de hospitality en toerisme industrie, volgens de normen van de GSTC (Global Sustainable Travel Council), ISO (International Organization for Standardization) en richtlijnen van de Europese Commissie.

Naast het team van Green Partner hebben we experts van wereldklasse geselecteerd om ons werk wereldwijd te ondersteunen.

Wij geloven in “Delivering what we commit”. Onze kracht ligt in ons team dat ervoor zorgt dat we persoonlijk belang kunnen stellen in elke behoefte van onze klanten.

Ons Team