Implementatie van groene certificeringen

Green Partner is gespecialiseerd in het adviseren van hotels, touroperators en bestemmingen met het behalen en behouden van groene certificeringen die worden erkend in de internationale hotel- en toerismebranche. Ons doel is om bedrijven of projecten van A tot Z te begeleiden in hun duurzaamheidsplan, met als doel een groene certificering te behalen.
Onze certificeringsprogramma's worden beschouwd als de beste duurzaamheids-, milieu- en energie-efficiëntiebeheersystemen voor de hotel- en toerismebranche, volgens de normen van de GSTC (Global Sustainable Travel Council), ISO (International Organization for Standardization) en richtlijnen van de Europese Commissie.

Klik hier voor toegang tot onze portfolio.

We beginnen met het selecteren van het meest geschikte certificeringsprogramma voor uw bedrijf of project, als u nog geen beslissing heeft genomen. Hierna gaan we verder met de implementatie van het programma.
Om duurzaamheidsinitiatieven gedurende het volledige jaar op een hoog niveau te houden, kunnen we optreden als uw duurzaamheidsfunctionaris om uw tijd te optimaliseren en tegelijkertijd kostenbesparingen voor uw bedrijf te genereren zonder of met minimale investeringen.

Mocht u vragen hebben bezoek dan onze contact pagina.