Hotel EBS Energieregistratie- en bewakingssysteem

Waarom een systeem kiezen dat gemaakt is voor een andere sector als u ook kunt kiezen voor een systeem specifiek voor de hotellerie?

Hotel Energy Management is de praktijk van het beheersen van procedures, operaties en apparatuur die bijdragen aan het energieverbruik in hotelactiviteiten. Dit kan elektriciteit, gas, water of andere natuurlijke hulpbronnen omvatten. Omdat hotels ingewikkelde operaties en uitgebreide faciliteiten kunnen hebben, is het gebruikelijk dat ze veel verschillende soorten energiebronnen gebruiken.

We gebruiken ISO50001 als standaard om energie-efficiëntie in een bedrijf te bereiken. Green Partner kan uw energieverbruik verbeteren door toezicht te houden op elk aspect gerelateerd aan energie- en waterverbruik. Via onze Energieregistratie en Bewaking software (EBS), ontworpen door Hoteliers voor Hoteliers samen met Enerit, behandelen we alle kansen, plannen, acties, communicatie en documenten die nodig zijn voor optimale energie en bewaking efficiëntie in een workflow-gebaseerde oplossing. We kunnen een substantiële energiereductie realiseren door middel van effectieve monitoring van de prestaties van uw hotel en door de actiepunten te identificeren om het verbruik en de kosten te verminderen en uw middelen te optimaliseren.

Green Partner kan besparingen realiseren met nul of minimale investeringen.

Ons energieregistratie- en bewakingssysteem is opgenomen in de lijst van de RVO  

Leverancier en software overzicht Energiemanagement systemen